Fredags info 19 februar

Vinterferien står for døren – for en stor del af jer
Vinterferien kan være et godt pusterum i denne tid, hvor arbejdet har nogle andre forhold end dem vi ønsker os. Lad os håbe, at forårets komme hjælper til med at holde smittetallet nede, så vi igen kan mødes fysisk med de unge og med hinanden.
I starten af ugen tilbød vi Sidsel Gundtoft jobbet som projektleder/vejleder i vores projekt “TRÆNINGSBANER” – og hun takkede heldigvis ja. Det var et meget stærkt ansøgerfelt, og nogle utrolig interessant kandidate, som vi havde til samtale. Sidsel er i dag ansat i Københavns Kommune i Center for kompetenceudvikling og beskæftigelse, hvor hun både har været projektleder, underviser og vejleder for unge. Sidsel får her i Ungecentrum Nanett som nærmeste leder, men kommer til at begå sig på kryds og tværs i Ungecentrum og med vejledningsopgaver som en del af driften. I kan godt glæde jer til at hilse på hende –det bliver godt.
HUSK at melde jer til arbejdsgrupper i projektet – vi samler alle ønsker i slutningen af uge 9. Vi håber, at vi kan skabe arbejdsgrupper som er repræsentative for hele Ungecentrum, så vi sammen for udviklet gode indsatser, en fælles tilgang til unge og UNGERÅDET, som jeg glæder mig vildt til, at vi får sat i gang. Det bliver så stærkt at få de unge helt tæt på, så deres stemmer bliver tydelige.
Rigtig god weekend til jer alle – og god ferie til jer der har vinterferie
Christel

Scroll to top