Personalenyt Ungecentret – Tak for denne gang

Kære kollegaer i Ungecentret/ungecentrum
D. 1/7-2006 blev jeg ansat i Køge Kommune. Det er 16 år siden nu, og hvor har jeg prøvet mange forskellige, spændende ting undervejs. Nu er det tid til at skifte job, og jeg forlader officielt det kommunale d. 31/7-22. Frem til da afvikler jeg ferie, flex m.m.
I kommer dog stadig til at se mig på gangene og i mødelokalerne. Jeg har nemlig indgået en aftale med kommunen om, at jeg som selvstændig konsulent fremover løser opgaven vedr. exit fra rocker- og bandemiljøet samt andre kriminologiske opgaver efter aftale med Christian Mejdahl.

Jeg har været virkelig glad for min tid i Køge, men jeg glæder mig også til at prøve kræfter med det private.

Fremover kan I fange mig på [email protected]
Tak for denne gang og rigtig god sommer til alle
Stine Lukowski

Scroll to top