Tværfagligt Forum

Efter en periode er vi i tværfagligt forum blevet klogere på behovet herfor. Derfor er det blevet besluttet at alle fra i næste uge vil blive kalenderindkaldt til hver anden fredag i lokale 2, 1 sal. Det er ikke tanken at i alle skal møde op, men det er tiltænkt de af jer der har behov for sparring på en af jeres sager, og så alle ved hvornår møderne ligger.
Oftest har i fået et svar retur på mail, men har ikke været med i selve dialogen omkring hvorfor B og ikke C. Vi udvikler ikke komblingskompetencer, så længe vi ikke bliver tydelige, opmærksomme og nysgerrige på hinandens kompetencer og muligheder. Derfor vil vi i tværfagligt forum opfordre til at møde op med jeres sag, sådan at i får al den viden i har behov for i jeres fremadrettede arbejde.

Møder man op, så fremlægger man sin sag mundtligt og der skal derfor ikke udfærdiges det skema som er vedhæftet denne mail. Har man ikke mulighed for at møde op, så SKAL skemaet udfyldes, da der er vigtigt for Tværfagligt Forum at have så meget viden omkring sagen som muligt, uden at skulle lave unødigt detektiv arbejde.

Skemaet finder du i fredagsinfo

På os tre musketerers vegne, så håber vi at så mange som muligt møder op med deres sager fra gang til gang.

Scroll to top