Ungecentrum

Book tid til at melde dig ledig

Er du mellem 18 – 29 år og har ikke en kompetencegivende uddannelse skal du melde dig ledig i Ungecentrum. Det gør du ved at booke en tid til samtale. Du skal være opmærksom på at du først vil komme til at tale med en uddannelsesvejleder og dernæst en sagsbehandler.

Du kan booke 7 dage frem i tiden, men det er vigtigt du booker den førstkommende ledige tid for at melde dig ledig. Såfremt du booker en senere tid vil du først kunne være berettiget til ydelse fra den dag samtalen finder sted. 

Kan du ikke finde en tid der passer dig eller har du problemer med at booke en tid, kan du ringe til Ungecentrum på tlf. 56 67 68 31 i åbningstiden.

Book tid til en samtale med en uddannelsesvejleder

Er du i tvivl om dit uddannelsesvalg og ønsker du sparring/rådgivning skal du booke en tid til en personlig samtale med en uddannelsesvejleder i Ungecentrum.

Hvis du har problemer med at booke en tid, eller ikke kan finde en tid der passer, kan du ringe til Ungecentrum i åbningstiden på tlf. 56 67 68 31 og få hjælp.

OBS!

Har du behov for tolkebistand, skal dette skrives i kommentarfeltet, når du booker tid til samtale. Hertil skal du angive, hvilket sprog du har behov for tolk til. Vi kan kun garantere tolkning, hvis samtalen bookes mindst 48 timer inden afholdelse.

If you need interpreter assistance, please write this in the comments section when booking an appointment for a conversation. Additionally, specify the language for which you need an interpreter. We can only guarantee interpretation if the appointment is booked at least 48 hours in advance.