test

[timeline-express]

Afgangsbevis 

Hent enkelt dit eller dit barns afgangsbevis på kmdskolearkiv.dk eller via. Borger.dk, under (skole og uddannelse). Kan du ikke finde det på en af overstående hjemmesider kan du henvende dig til rigsarkivet.

Read More »

HUSK at lufte ud dagligt

Selvom vejret er slået over i regn, så er det fortsat vigtigt, at alle husker at lufte ud på deres kontorer og indimellem laver gennemtræk på gangene. Udluftning er særligt vigtigt i disse Covid-19 tider, men derudover giver det også generelt et bedre indeklima for alle.

Read More »

Kære leder

I forlængelse af byrådets beslutning om at give et gavekort til alle medarbejdere i Køge Kommune, er selve gavekortløsningen nu faldet på plads. Det bliver muligt for alle medarbejdere at vælge mellem 2 gavekortleverandører. Vi sender her en nyhed om gavekortløsningen, som I meget gerne må sikre bliver formidlet til jeres medarbejdere hurtigst muligt. Der

Read More »

Nye folk i Ungecentrum

Som jeg sagde til torsdagsinfo i går så har vi landet virkelige gode ansættelser til forskellige opgaver i Ungecentrum. Jeg er imponeret over hvor kvalificerede et ansøgerfelt der har været til de forskellige stillinger. Det er helt afgørende at vi kan rekruttere dygtige medarbejdere, i forhold til at kunne nå derhen hvor vi gerne vil.

Read More »

Sidste Fredagsinfo inden sommerferien

Ungecentrum er kommet et godt stykke af vejen siden vi i oktober 2019 flyttede samme i et nyt bofællesskab. Som flere af jer ved holder jeg meget af udtrykket “ Ikke i rute, men på vej” som er fra en Minds of 99 sang – Ikke i rute – men helt klart på vej. For

Read More »
Scroll to top