test

[timeline-express]

Ny praktikvejleder i Erhvervsklassen

Stillingen på 32 timer og med ansættelse i 2 mdr., blev besat i går. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der bestod af Signe Møller Petersen fra Asgård og jeg, som valgte Bibi Elisa Poulsen. Bibi er pt. på orlov fra hendes lærerstilling i Erhvervsklassen under Asgård Skole og vender tilbage til den stilling i august.

Read More »

Førstehjælpskursus 

Pga. en aflysning d. 05.04.2022, er der kommet en ny dato med førstehjælpskursus. Den nye dato er 17.05.2022. Det er også den sidste mulighed for at deltage i kurset, som har fået rigtig gode tilbagemeldinger. Skriv til [email protected] og hør om der er pladser. 16 pladser i alt, nogle er allerede taget.

Read More »

Tværfagligt Forum

Efter en periode er vi i tværfagligt forum blevet klogere på behovet herfor. Derfor er det blevet besluttet at alle fra i næste uge vil blive kalenderindkaldt til hver anden fredag i lokale 2, 1 sal. Det er ikke tanken at i alle skal møde op, men det er tiltænkt de af jer der har

Read More »

Åben Anonym Rådgivning 

Fra uge 33 kommer Åben Anonym Rådgivning til at sidde i Ungecentrum hver torsdag fra 15.30 til 17.30. Det er et tilbud for alle borgere i Køge Kommune som har brug for råd og vejledning i forhold til Børn og unge under 18 år. Der vil skiftevis sidde en socialrådgiver, forbyggende eller familiebehandler. De vil

Read More »

Møde i Dialoggruppen

Tirsdag den 1. marts bliver der afholdt årets første møde i Dialoggruppen i mødelokale 5 kl. 10.30 – 12.00. Herunder kan I læse dagsordenen i punktform: Godkendelse af referat Pårørende liste – ”Ambulancetjeneste” Samlet gennemgang af procedurer, ledelsesansvar, samt skemaer for vold og nærved-hændelser Orientering omkring krisehjælp ved Falck healthcare APV-opfølgning på Tema D: ”

Read More »

Referat i punktform fra sidste dialoggruppemøde

Tirsdag den 21. december blev der afholdt møde i Dialoggruppen, via Teams. Herunder kan du læse et kort referatet fra mødet i punktform: 1. Godkendelse af referat 2. Risikostyring ift. vold, trusler og krænkende adfærd 3. Procedure for anmeldelse af vold og nærved-hændelser 4. Registreringsskemaer ifm. vold og nærved-hændelser 5. APV-opfølgning på Tema D: ”

Read More »
Scroll to top